Ekologinen teräsraepuhallus ja hiekkapuhallus

Teräsraepuhallus on kustannustehokas ja ekologinen esikäsittely

Teräsraepuhallus on kustannustehokas ja ekologinen esikäsittely. Suoritamme teräsraepuhallusta pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla koko Suomen alueella.

Raepuhallus antaa pinnalle tarvittavan karkeuden ja varmistaa maalin pysyvyyden. Uudelleen käytettävänä materiaalina teräsrae vähentää oleellisesti jätteiden ja ympäristöhaittojen syntymistä verrattuna kertakäyttöisiin puhallusmateriaaleihin.

Suoritamme toimitiloissamme teräsraepuhalluksen jopa 4 000 x 6 000 x 40 000 mm kokoisille ja 30 t painaville kappaleille. Teräsrakeella puhallamme profiiliin medium-high. Teräsrakeen lisäksi käytössämme on perinteinen hiekkapuhallus sekä kuumasinkityille pinnoille tarkoitettu alumiinioksidi. Tarvittaessa pystymme puhaltamaan myös OK-rakeella, Olivin-hiekalla, kvartsihiekalla tai alumiinisilikaatilla.

Irtoraepuhallus voidaan toteuttaa kappaleille, joiden enimmäismitat on 8 000 x 5 500 x 25 000 mm, ilman painorajoituksia. Suoritamme raepuhallukset standardin ISO 8501-1 tai amerikkalaisen SSPC-SP6 mukaisesti.

Ammattitaitoista raepuhallusta

Kun tarvitset ammattitaitoista raepuhallusta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous. Haapanen takaa laadukkaimman maalipinnan tuotteillesi.