Raepuhallus - teräsraepuhallus - hiekkapuhallus

Raepuhallus eli hiekkapuhallus

Raepuhallus eli hiekkapuhallus antaa pinnalle tarvittavan karkeuden ja varmistaa maalin pysyvyyden. Uudelleen käytettävänä materiaalina teräsrae vähentää oleellisesti jätteiden ja ympäristöhaittojen syntymistä verrattuna kertakäyttöisiin puhallusmateriaaleihin.

Korkealaatuinen maalaustulos saadaan aikaiseksi huolellisella pohjatyöllä. Hiekkapuhallus eli raepuhallus on esikäsittelymenetelmä, jonka avulla saavutetaan kestävä ja siisti maalipinta.

Teräsraepuhallus on kustannustehokas ja ekologinen esikäsittely. Suoritamme teräsraepuhallusta pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla koko Suomen alueella.

Suoritamme toimitiloissamme teräsraepuhalluksen jopa 4 000 x 6 000 x 40 000 mm kokoisille ja 30 t painaville kappaleille. Teräsrakeella puhallamme profiiliin medium-high. Teräsrakeen lisäksi käytössämme on perinteinen hiekkapuhallus sekä kuumasinkityille pinnoille tarkoitettu alumiinioksidi. Tarvittaessa pystymme puhaltamaan myös OK-rakeella, Olivin-hiekalla, kvartsihiekalla tai alumiinisilikaatilla.

Irtoraepuhallus voidaan toteuttaa kappaleille, joiden enimmäismitat on 8 000 x 5 500 x 25 000 mm, ilman painorajoituksia. Suoritamme raepuhallukset standardin ISO 8501-1 tai amerikkalaisen SSPC-SP6 mukaisesti.

 

Hiekkapuhallus osana nopeaa tuotantoprosessiamme

Teollisuusmaalaamo Haapanen palvelee lukuisia suomalaisia teollisuusyrityksiä tarjoamalle heille monipuolisia ja kokonaisvaltaisia metallin pintakäsittelypalveluita. Olemme vuosien varrella investoineet alan uusimpaan teknologiaan voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti.

Tekemämme investoinnit mahdollistavat toimintamme kustannustehokkuuden.

Yli 200 000 euroa maksanut raepuhalluslaitteemme kammioineen edustaa alan viimeisintä teknologiaa. Tekemämme investointi mahdollistaa jauhemaalattavien metallikappaleiden työstämisen alusta loppuun yhdellä ripustuksella. Tuotantoprosessimme nopeutuu huomattavasti, kun pesu, esikäsittely, maalaus, kuivaus ja pakkaus tapahtuvat samassa paikassa. Laatukin pysyy takuuvarmasti korkeana.

Raepuhallusta - hiekkapuhallusta - teräsraepuhallusta ammattitaidolla

Kun tarvitset ammattitaitoista raepuhallusta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous. Haapanen takaa laadukkaimman maalipinnan tuotteillesi.

Metallin pintakäsittelypalvelut standardeja kunnioittaen

Onko yritykselläsi tarvetta CE-hyväksytyille metallin pintakäsittelypalveluille? 
Teollisuusmaalaamo Haapasen vahvuus on asiakaskohtaisten tarpeiden tunnistaminen. Asiakkaamme esittämät vaatimukset ja oikean standardin valinta ohjaavat pintakäsittelyprosessiemme suunnittelua. Tarkastamme terästyön aina ennen maalattavan pinnan puhdistusta ja esikäsittelyä. Toteutamme maalaukset tuotantolinjallamme standardien vaatimalla tasolla oikeassa lämpötilassa. Kuivaus tapahtuu kuivausuuneissamme nopeasti ja tehokkaasti. Meille on myös tärkeää minimoida tuotteiden altistuminen kosteudelle ja epäpuhtauksille

Puoleemme voit kääntyä kaikissa metallin pintakäsittelyyn liittyvissä asiantuntijakysymyksissä. Tuotantotyön ohella tarjoamme asiakkaillemme myös konsultointia ja tuotekehityspalveluita. Jatkuvan kouluttautumisen ja uusimman teknologian ansiosta voimme tarjota yrityksellesi alamme edistyksellisimmät ratkaisut. Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi eniten lisäarvoa tuottava ratkaisu.