Pulverimaalaus eli jauhemaalaus antaa tehokkaan suojan tuotteellesi

jauhemaalaus eli pulverimaalaus

Teollisuusmaalaamo Haapanen toteuttaa ammattitaitoisia pulverimaalauksia eli jauhemaalauksia teollisuuden tarpeisiin erilaisille tuotteille ja raakamateriaaleille. Pulverimaalilla toteutettu pintakäsittely soveltuu parhaiten ohuille metallituotteille, mutta se voidaan toteuttaa myös raskaammille kappaleille. Maalipinnoitus suojaa tuotetta niin mekaanista kuin kemiallistakin kulutusta vastaan. Toteutamme maalauksen aina asiakkaan omaa värimaailmaa kunnioittaen. Maalin värisävy on siis vapaasti valittavissa.

Toteutamme pulverimaalausta erikokoisille pinnoille

Suuret toimitilamme mahdollistavat erikokoisten ja raskaampienkin kappaleiden sujuvan käsittelyn: tiloissamme voit maalauttaa jopa 1000 kiloa painavat ja 6000 x 2000 x 2000 mm kokoiset kappaleet. Käyttämämme jauhemaalit ovat täysin liuotteettomia, joten maalausprosessissamme ei synny ympäristölle haitallisia VOC-päästöjä. Jauhe voidaan myös kierrättää ja käyttää uudelleen. Jauhemaalaus on taloudellisesti järkevä menetelmä, sillä sen hyötyaste on korkea.  

Esikäsittelyllä luodaan hyvä pohja jauhemaalaukselle

Jauhemaalaus on edullinen ja nopea pinnoitusmenetelmä, jolla voidaan täyttää korkeatkin kestävyys- ja laatuvaatimukset. Saavuttaaksemme hyvän maalaustuloksen, on maalattavan pinnan esikäsittely tärkeässä roolissa. Käsittelemme jauhemaalattavan pinnan raepuhalluksella ja/tai konversiopinnoitteella asiakkaan vaatimuksista ja maalausohjeista riippuen. Raepuhallus antaa pinnalle karkeuden, joka edistää maalin pysyvyyttä. Raepuhallus (Sa2 ½) ja pyyhkäisysuihkupuhdistus (SaS) voidaan tehdä meillä samalla linjalla jauhemaalauksen kanssa. Kappaleita ei siis tarvitse erikseen toimittaa raepuhallukseen, mikä mahdollistaa kustannussäästöjen ja paremman työnjäljen syntymisen. Fosfaattivapaitten konversiopinnoituksien lisäksi toteutamme myös oksilaanikäsittelyjä niin ruostumattomille pinnoille kuin alumiini-, sinkki- ja teräspinnoillekin.

Kuumasinkityn pinnan pulverimaalaus

Teollisuusmaalaamo Haapanen toteuttaa myös kuumasinkittyjen kappaleiden pulverimaalausta. Suosittelemme Duplex-maalausta ulkona olevien kaide- ja aitaelementtien tai muutoin kovassa rasituksessa olevien kohteiden pintakäsittelyksi. Duplex-maalaus tai ”Combi Coat” -pinnoitusta vastaavat menetelmät ovat tehokkaimpia tapoja ehkäistä teräsrakenteiden ruostumista. Näillä menetelmillä harmaasta sinkkipinnasta saadaan myös esteettisempi. Kuumasinkityn pinnan jauhemaalauksella voidaan teräkselle antaa suoja myös galvaanista korroosiota vastaan, mikäli sinkitty teräs yhdistetään toiseen metalliin, kuten kupariin.

Toteuttamamme Duplex-maalaukset sujuvat vaivattomasti tehdessämme yhteistyötä naapurissamme toimivan Aurajoki Oy:n kanssa, jolloin asiakkaamme saavat tuotteilleen sekä kuumasinkityksen, että maalauksen ilman ylimääräisiä rahteja. Yhteistyömme tuo valmistusketjuun tehokkuutta ja taloudellisuutta!

 

Valitessasi Teollisuusmaalaamo Haapasen pulverimaalauksen toteuttajaksi voit varmistua siitä, että

  • maalipinta täyttää sille asetetut odotukset kaikissa olosuhteissa
  • toteutamme maalauksen yrityksesi värimaailmaa kunnioittaen
  • toteutamme tarvittavat esikäsittelyt parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi
  • myös tarvittavat Duplex-maalaukset toteutamme tehokkaasti ja taloudellisesti.

Kerro meille tarpeestasi, niin annamme ehdotuksemme tuotteellesi parhaiten sopivasta pintakäsittelyratkaisusta.
Ota yhteyttä!