Pintakäsittelyjä tarpeesi mukaan

Metallipintojen standardoituja maalaamopalveluita

Haapanen tuottaa kestäviä pintakäsittelyratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.
Olemme erikoistuneet metallipintojen maalaukseen ja käsittelyyn.

Toteutamme metalli- ja rakennusalan yrityksille erikokoisten teräs-, alumiini- sekä ruostumattomien metallikappaleiden raepuhallusta, hiekkapuhallusta, jauhe- ja märkämaalauksia sekä palosuojamaalausta. Kuumasinkittyjen pintojen maalausta tarjoamme yhteistyössä Aurajoki Oy:n kanssaLogistinen yhteistyö mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan prosessin lyhyellä tuotantoaikataululla.

Olemme Suomen ensimmäinen CE-standardin omaava teollisuusmaalaamo.
Tarjoamme myös kokoonpanopalveluja sekä alan konsultointia ja koulutusta.

Tekniikka ja modernit työtilat laadun tukena

Tuotamme kustannustehokkaasti kestäviä ja näyttäviä maalipintoja nykyaikaisilla tekniikoilla ja työvälineillä. Meillä on 5 000 m² katettua työtilaa. Pintakäsittelyt toteutetaan tuotantotiloissamme standardien mukaisesti sääsuojassa ja oikeassa lämpötilassa. Tuotteet vastaanotetaan katoksellisessa purku- ja lastaustilassa, jolla ehkäistään niiden altistuminen kosteudelle ja epäpuhtauksille. Pihaamme pääsee suurellakin kuljetuskalustolla ja reitti on läpiajettava.

Suurissa pintakäsittelytiloissamme käsittelemme vaivattomasti myös isokokoisia tuotteita. Uudella 700-paikkaisella riippuradalla märkämaalaamme ja raepuhallamme jopa 2000 kg:n painoiset kappaleet, yhdellä ripustuksella.

Hyödynnämme korkealuokkaista tekniikkaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytössämme on useita korkeapainepumppuja sekä modernit 2K-laitteistot erikoismaaleille. Pystymme maalaamaan niin perinteiset maalit, niukkaliukoiset sekä liuotinvapaat epoksit, kuin uuden teknologian 1-kerrosuretaanitkin. Tehokkaissa kuivausuuneissa tuotteiden kuivaus tapahtuu nopeasti. Meillä on myös ensimmäisenä teollisuusmaalaamona käytössämme uusi Tematek maalinsävytyskone.

Noudatamme yleisesti MET Pinta 2007 -sopimusehtoja ja tuotantomme on sertifioitu EN 1090-2 mukaisesti. Rakennustuotteiden CE-merkintää vaativissa kohteissa täytämme CE-vaatimukset pintakäsittelyn osalta automaattisesti. Käytössämme on kansanvälinen pintakäsittelyn laaduntarkastus Frosio.