Pintakäsittely - tarpeesi mukaan

Jauhemaalaus

Jauhemaalaus soveltuu parhaiten pintakäsittelyksi ohuille metallituotteille, mutta voidaan toteuttaa myös raskaammille kappaleille.

Palosuojamaalaus

Tulipalossa rakennuksen kantavien rakenteiden pitää kestää liekkejä ja kuumuutta niille asetettu vähimmäisaika.

Märkämaalaus

Rakennustuotteiden, runkorakenteiden, ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden metallipinnat käsitellään perinteisesti maalaamalla.

Raepuhallus

Teräsraepuhallus on kustannustehokas ja ekologinen esikäsittely. Suoritamme teräsraepuhallusta pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla koko Suomen alueella.

kuumasinkityn-pinnan-duplex-maalaus-lila-kuvake

Kuumasinkityn pinnan maalaus

Duplex-maalaus sopii ulkona olevien kaide- ja aitaelementtien tai muutoin kovaan rasitukseen joutuvien kohteiden pintakäsittelyksi.

Metallipintojen standardoituja pintakäsittely - ja maalaamopalveluita

Haapanen tuottaa kestäviä pintakäsittelyratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.
Olemme erikoistuneet metallipintojen maalaukseen ja käsittelyyn.

Toteutamme metalli- ja rakennusalan yrityksille erikokoisten teräs-, alumiini- sekä ruostumattomien metallikappaleiden raepuhallusta, hiekkapuhallusta, jauhe- ja märkämaalauksia sekä palosuojamaalausta. Kuumasinkittyjen pintojen maalausta tarjoamme yhteistyössä Aurajoki Oy:n kanssaLogistinen yhteistyö mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan prosessin lyhyellä tuotantoaikataululla.

Olemme Suomen ensimmäinen CE-standardin omaava teollisuusmaalaamo.
Tarjoamme myös kokoonpanopalveluja sekä alan konsultointia ja koulutusta.

Tekniikka ja modernit työtilat laadun tukena

Tuotamme kustannustehokkaasti kestäviä ja näyttäviä maalipintoja nykyaikaisilla tekniikoilla ja työvälineillä. Meillä on 5 000 m² katettua työtilaa. Pintakäsittelyt toteutetaan tuotantotiloissamme standardien mukaisesti sääsuojassa ja oikeassa lämpötilassa. Tuotteet vastaanotetaan katoksellisessa purku- ja lastaustilassa, jolla ehkäistään niiden altistuminen kosteudelle ja epäpuhtauksille. Pihaamme pääsee suurellakin kuljetuskalustolla ja reitti on läpiajettava.

Suurissa pintakäsittelytiloissamme käsittelemme vaivattomasti myös isokokoisia tuotteita. Uudella 700-paikkaisella riippuradalla märkämaalaamme ja raepuhallamme jopa 2000 kg:n painoiset kappaleet, yhdellä ripustuksella.

Hyödynnämme korkealuokkaista tekniikkaa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytössämme on useita korkeapainepumppuja sekä modernit 2K-laitteistot erikoismaaleille. Pystymme maalaamaan niin perinteiset maalit, niukkaliukoiset sekä liuotinvapaat epoksit, kuin uuden teknologian 1-kerrosuretaanitkin. Tehokkaissa kuivausuuneissa tuotteiden kuivaus tapahtuu nopeasti. Meillä on myös ensimmäisenä teollisuusmaalaamona käytössämme uusi Tematek maalinsävytyskone.

Noudatamme yleisesti MET Pinta 2007 -sopimusehtoja ja tuotantomme on sertifioitu EN 1090-2 mukaisesti. Rakennustuotteiden CE-merkintää vaativissa kohteissa täytämme CE-vaatimukset pintakäsittelyn osalta automaattisesti. Käytössämme on kansanvälinen pintakäsittelyn laaduntarkastus Frosio.