Näyttävyyttä upeilla
maalipinnoilla

Standardien mukaista märkämaalausta

Rakennustuotteiden, runkorakenteiden, ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden metallipinnat käsitellään perinteisesti maalaamalla. Maalilla käsitelty metallipinta on esteettinen ja vahvistaa tuotteiden laatumielikuvaa. Lisäksi maalaus suojaa tehokkaasti korroosiolta, valon vaikutuksilta sekä pinnan kulumiselta.

Märkämaalaus soveltuu sekä sisä-, että ulkokäyttöön tuleviin terästuotteisiin. Oikealla maalilaadun valinnalla aikaansaadaan haluttu kemiallinen ja mekaaninen kestävyys sekä oikeanlainen kiiltoaste. Esimerkiksi kun terästuotteen pinnoitteelta vaaditaan kuumuuden kestoa, se on helpoin toteuttaa märkämaalauksena. Menetelmänä märkämaalaus antaa myös värisävyjen osalta laajemmat valintamahdollisuudet. Omalla sävytyskoneellamme saamme kaikki sävyt tehtyä nopeasti ja edullisesti.

Tuotanto ja standardit

Pystymme käsittelemään Pirkkalan tuotantotiloissamme jopa 30 000 kg painavia kappaleita,
5 500 mm korkeita ja 8 000 mm leveitä sekä yli 30 000 mm pitkiä kappaleita. Tuotteiden kuivaus tapahtuu kuivausuuneissamme tehokkaasti.

Toteutamme pintakäsittelyt aina standardin ISO 12944 mukaisesti. Olemme automaattisesti hyväksyttyjä tuottamaan pintakäsittelypalveluita rakennustuotteiden CE -merkintää vaativiin kohteisiin. Tarvittaessa meiltä löytyy myös SSG standardien osaaminen ja ruotsalainen SSG eli "auktoriserad i rostskyddsmålning" hyväksyntä. Esikäsittelynä toimivan raepuhalluksen teemme standardin ISO 8501-1 tai amerikkalaisen SSPC-SP6 mukaisesti. Tarjoamme myös vaativien kohteiden edellyttämän NORSOK M501:sen standardin mukaisen C5/M luokan pintakäsittelyn. Tarkastukset suoritamme FROSIO level 3 pätevyydellä.

Norjalainen NORSOK M-501 standardi käsittelee avomeriasennuksien, sekä niihin liittyvien laitteistojen esikäsittelyä ja suojapinnoitusta. NORSOK M-501 standardin liitteen A maalausjärjestelmä 1:tä käytetään laitteiden, alusten, putkien ja venttiilien ulkopinnoissa. Ennen maalausjärjestelmän hyväksyntää testattavien pinnoitteiden tulee täyttää ISO 20340 standardin mukaiset testivaatimukset.

Kuumasinkityn pinnan maalaus

Palveluihimme kuuluu myös kuumasinkityn pinnan märkämaalausta. Duplex-maalaus pidentää tuotteen kestoikää ja sopii erinomaisesti ulkona olevien kaide- ja aitaelementtien, sekä kovaan rasitukseen joutuvien kohteiden pintakäsittelyksi. Kuumasinkityksen osalta teemme yhteistyötä naapurissamme toimivan Aurajoki Oy:n kanssa. Sijaintimme mahdollistaa tuotteiden liikuttelun kuumasinkistä maalauslinjalle ilman ylimääräisiä rahteja.

Kun tarvitset ammattitaitoista märkämaalausta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous.
Haapanen takaa laadukkaimman maalipinnan tuotteillesi.