Kuumasinkityn pinnan maalaus

Duplex-maalaus kestää kovassa käytössä

Kuumasinkityn pinnan maalaus – Duplex-maalaus sopii ulkona olevien kaide- ja aitaelementtien tai muutoin kovaan rasitukseen joutuvien kohteiden pintakäsittelyksi. Duplex-maalaus tai Combi Coat -pinnoitus antaa tuotteelle huomattavasti pidemmän kestoiän verrattuna pelkkään maalaukseen tai pelkkään kuumasinkitykseen.

Hollantilaistutkimusten mukaan tuotteiden käyttöikä yli kaksinkertaistuu yhdistelmäpinnoituksia käytettäessä. Teräsrakenteilla ympäristöluokassa C4 oletettu kuumasinkityn rakenteen kestoikä on 20 vuotta ja pelkästään Epur120/2 järjestelmällä maalatun rakenteen kestoikä 10 vuotta. Tutkimustulosten perusteella Duplex-maalauksella rakenteen kokonaiskestoiäksi saadaan 45 vuotta. Duplex-maalaus antaa runkorakenteille, esimerkiksi sillan kaiteille, myös siistimmän ulkonäön ja toivotun värin.

Yhteistyö naapurissamme sijaitsevan Aurajoki Oy:n kanssa mahdollistaa asiakkaallemme vaivattoman Duplex-maalauksen. Sijaintimme ansiosta asiakkaamme saavat tuotteilleen sekä sinkityksen, että maalauksen ilman ylimääräisiä välirahteja. Yhteistyö tuo valmistusketjuun tehokkuutta, pienentää välillisiä kuluja ja lyhentää tuotteen toimitusaikaa. Koko prosessi   on hyvin hallinnassa ja tuotteet siirtyvät Aurajoelta Haapasen maalauslinjalle ilman ylimääräisten kuljetusten mahdollisesti aiheuttamia vaurioita ja altistusta epäpuhtauksille.

Tuotteiden pintakäsittely toteutetaan Haapasella standardin SFS-EN ISO 12944-5 mukaisesti. Kun tarvitset ammattitaitoista maalausta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous. Haapanen takaa laadukkaimman maalipinnan tuotteillesi.

Kuumasinkityn pinnan maalaus onnistuu myös jauhemaalauksena

Kuumasinkitys - referenssejä