Duplex-pinnoitus
kestää kovassa käytössä

Kuumasinkityn pinnan maalaus yhteistyössä Aurajoki Oy:n kanssa

Duplex-maalaus sopii ulkona olevien kaide- ja aitaelementtien tai muutoin kovaan rasitukseen joutuvien kohteiden pintakäsittelyksi. Duplex-maalaus tai Combi Coat -pinnoitus antaa tuotteelle huomattavasti pidemmän kestoiän verrattuna pelkkään maalaukseen tai pelkkään kuumasinkitykseen.

Hollantilaistutkimusten mukaan tuotteiden käyttöikä yli kaksinkertaistuu yhdistelmäpinnoituksia käytettäessä. Teräsrakenteilla ympäristöluokassa C4 oletettu kuumasinkityn rakenteen kestoikä on 20 vuotta ja pelkästään Epur120/2 järjestelmällä maalatun rakenteen kestoikä 10 vuotta. Tutkimustulosten perusteella Duplex-maalauksella rakenteen kokonaiskestoiäksi saadaan 45 vuotta. Duplex-maalaus antaa runkorakenteille, esimerkiksi sillan kaiteille, myös siistimmän ulkonäön ja toivotun värin.

Yhteistyö naapurissamme sijaitsevan Aurajoki Oy:n kanssa mahdollistaa asiakkaallemme vaivattoman Duplex-maalauksen. Sijaintimme ansiosta asiakkaamme saavat tuotteilleen sekä kuumasinkityksen, että maalauksen ilman ylimääräisiä välirahteja. Yhteistyö tuo valmistusketjuun tehokkuutta, pienentää välillisiä kuluja ja lyhentää tuotteen toimitusaikaa. Koko prosessi kuumasinkistä maalaukseen on hyvin hallinnassa ja tuotteet siirtyvät Aurajoelta Haapasen maalauslinjalle ilman ylimääräisten kuljetusten mahdollisesti aiheuttamia vaurioita ja altistusta epäpuhtauksille.

Kuumasinkittyjen tuotteiden pintakäsittely toteutetaan Haapasella standardin SFS-EN ISO 12944-5 mukaisesti. Kun tarvitset ammattitaitoista kuumasinkityn pinnan maalausta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous. Haapanen takaa laadukkaimman maalipinnan tuotteillesi.

High5-Coat® erikoispinnoite vaativaan käyttöön

Innovatiivinen High5-Coat® pinnoite sopii kohteisiin, joissa teräsrakenteelle vaaditaan näyttävyyttä ja erittäin pitkää kestoikää. Erikoispinnoitteen tarkoituksena on varmistaa rakenteen pitkä elinkaari vaativissakin käyttöympäristöissä, kuten esimerkiksi meriolosuhteissa. Menetelmässä yhdistyy kaksi perinteistä teräksen pinnoitus- ja suojaustapaa: kuumasinkitys ja jauhemaalaus. Nimensä veroisesti High5-Coat® menetelmä sisältää viisi eri työvaihetta. Ne toteutetaan standardien EN 1090-2 tai ISO 9001 mukaisesti tarkoin valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Lue lisää pinnoitteesta: www.high5-coat.fi