Jauhemaalaus eli pulverimaalaus

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus alan ammattilaisilta

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus  soveltuu parhaiten pintakäsittelyksi ohuille metallituotteille, mutta voidaan myös toteuttaa myös raskaammille kappaleille. Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on menetelmänä hyvin nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Käsittelyn tuloksena saavutetaan aina erittäin kestävä pinnoite.

Jauhemaalaus menetelmänä on täysin liuotteeton ja erittäin ympäristöystävällistä, sillä prosessissa ei synny  lainkaan haitallisia VOC päästöjä. Toteutamme SFS EN-ISO 12944 -standardin mukaiset pintakäsittelyt jauhemaalauksella jopa rasitusluokkaan C5 High saakka.

Parhaan mahdollisen korroosionsuojan ja maalaustuloksen takaamiseksi suoritamme jauhemaalattavalle tuotteelle esikäsittelynä raepuhalluksen ja / tai konversiopinnoituksen riippuen kappaleista, asiakkaan vaatimuksista sekä maalausohjeista. Konversiopinnoituksen lisäksi tarjolla on myös alumiini-, sinkki-, teräs- ja ruostumattomien pintojen oksilaani käsittelyä. Maalattavan tuotteen tulevien käyttöolosuhteiden perusteella valitaan aina käytettävän jauhemaalin laatu.

Suurten toimitilojemme vuoksi tilausten käsittelykyky on todella sujuvaa ja tilausten toimitusvarmuus  on aivan huippuluokkaa.

Käytössämme on moderni kalusto ja mittavat kapasiteetin  käyttömahdollisuudet. Nämä ominaisuudet  takaavat  toimivat  ratkaisut  moninaisiin pintakäsittelytarpeisiin.

Jauhemaalaus, tai pulverimaalaus voidaan toteuttaa jopa 1 000 kg painaviin ja 6 000 x 2 000 x 2 000 mm kokoisiin kappaleisiin. Toimimme sopimusvalmistajana monelle isolle toimijalle, sekä teemme paljon isoja projektitoimituksia ja muita isoja kohteita, mutta pystymme käsittelemään myös pienet kohteet joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Hyvällä  ammattitaidolla  ja useiden vuosien  kokemuksella eri pintakäsittelymenetelmistä takaamme aina parhaan  lopputuloksen asiakkaille.

Ota yhteyttä!

Kuumasinkityn pinnan jauhemaalaus

Palveluihimme kuuluu myös kuumasinkittyjen kappaleiden jauhemaalausta. Toteutamme EN 13438 – standardin mukaiset, kuumasinkittyjen pintojen jauhemaalaukset ISO 12944 mukaisesti luokkiin C3H, C4H tai C5H. Olemme yksi harvoista kyseisen jauhemaalaus-standardin sertifioituja tekijöitä Suomessa.

Combi Coat -pinnoitus antaa tuotteelle huomattavasti pidemmän kestoiän pelkkään maalaukseen tai pelkkään kuumasinkitykseen verrattuna. Kuumasinkityksen osalta olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä naapurissamme toimivan Aurajoki Oy:n kanssa. Loistava sijaintimme mahdollistaa tuotteiden liikuttelun kuumasinkistä maalauslinjalle ilman ylimääräisiä rahteja ja muita kuluja.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja kestävää jauhemaalausta, kysy meiltä lisätietoja ja tarjous.
Haapanen takaa aina laadukkaan ja kestävän maalipinnan tuotteillesi.
Lue lisää HIGH5-Coat erikoispinnoitteestamme.

Referenssejä Jauhemaalatuista kohteista